Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Fogadó az Öreg Préshez - Mór
Cím: 8060 Mór, Arany János u. 4.Web: www.oregpres.hu
Telefon: 06-22/562-472, 06-22/407-832Fax: 06-22/407-832

Bemutatkozás

Múltunk:
Mór város központjában, egy csendes, nyugalmas kis utcában található tájjellegû fogadónk. 300 éves ennek a kis utcának a története, ahol ezek a házak az elsõk között épültek. A XVII. századi parasztházak egykor egy jómódú parasztgazda tulajdonában álltak.

Ha ma belépünk az udvarba, még mindig láthatjuk az egykori istálló jelképes bejáratát, a hosszú gangos folyosókat, a 3 zárt parasztudvarban található kutat és kemencét, melyet:) igyekeztünk abban a formátumban visszaépíteni, ahogy azok eredetileg is kinéztek. Ahol lehetett visszafalazták az 1700-as évekbõl származó agyagtéglákat.

A fõépületek eredeti használatuknak megfelelõen gangos bejáratok, konyhák, szobák, fürdõszobák alkotják az apartmanokat. A keresztben álló, lovaskocsival átjárható csûrökben került kialakításra a többi szoba, a reggelizõ, a szauna, a szolárium ill. a konferenciaterem.

A Fogadó „Márton – háza” teljesen eredeti formában maradhatott, ahol most tájház lett berendezve. A hangulathoz sokat tesz a tágas udvar és az, hogy a szobákban és a közös helyiségekben minden dísztárgyunk helyi régiség.

Jelenünk:
A 25 szoba és 5 apartman berendezése részben az 1700-as éveket idézõ festett, ill. faragott osztrák bútorok, amelyek stílusában az itt élõ svábokéhoz:) hasonlíthatók. De vannak hazai ónémet bútorral berendezett szobák is, illetve egy szobasor neobarokk bútorral került kialakításra. Az udvar közepére eredeti minta szerint kenyérsütõ kemencét építettünk.

Természetesen ahhoz, hogy fogadónk korunk kényelméhez hozzászokott vendégek igényeinek megfelelhessen, belül modernizáltuk. A szobák mindegyike fürdõszobával, színes televízióval, telefonnal, minibárral felszerelt. Az apartmanokhoz:) ezeken kívül konyha is tartozik. A házban szauna, szolárium, igény szerint masszázs, kozmetika, pedikûr-manikûr is igénybe vehetõ. Zárt udvarainkban biztonságos parkolási lehetõség van az autóval érkezõknek.

Öreg Prés Éttermünkben kiváló hazai és nemzetközi ételekbõl választhatnak. Borkóstolási lehetõség! A tájjellegû borokat az eredeti Présház borospincénkben kóstolhatják meg. Vinotékánkban választhatnak különbözõ tájegységek borkülönlegességeibõl.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0