Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Állatorvos Dr. Németh Kálmán - Mór
Cím: 8060 Mór, Liszt Ferenc u. 2/AEmail: drnmethk@gmail.com
Web: http://www.allatorvosmor.huTelefon: 06/30-937-7697, 06/30-8161366
Fax: 06/22-400-138

Bevezető

Amikor beszélgetünk arról a családommal, hogy a korral együtt kell haladni és szükség van arra, hogy saját honlapomon is kapcsolatot tudjak tartani az állattartókkal, akkor a nagylányom egyszerűen fogalmazott, tudod apa csak egyszerűen „ KEDVENCEIK JÓ KEZEKBEN!”
Nagyon jól esett, hogy lányaim is így látják, hiszen ez a hitvallásom, hivatásom az állatok szeretete és gyógyítása. Gyermekkorom óta az állatok iránt érzett szeretetem irányított az állatorvosi pálya felé.
Az Állatorvostudományi Egyetemet 1985-ben végeztem el, majd ezt követően helyezkedtem el az első, és azóta is egyetlen munkahelyemen, a Fejér Megyei Állategészségügyi Állomáson. Először a székesfehérvári állat kórházban dolgoztam, majd 1986. júniusától kerültem Mórra városi élelmiszer higiénikus állatorvosnak, az akkori Vágóhídra.
1990-től lettem a város- és a körzetének körzeti, majd később hatósági állatorvosa. Azóta is ebben a munkakörben látom el feladataimat és mellette magán állatorvosként praktizálok, ha szükséges az állatok tartási helyén vagy a házunk alagsorában lévő kis helyiségben.
1992-ben szereztem meg élelmiszerhigiéniai szak-állatorvosi másoddiplomámat.
Munkám során ellátom a Mór és a móri járás területén lévő állattartó telepek nagy részét, valamint naponta gondozom, gyógyítom a kedvtelésből és haszonállatként tartott állatokat. Az állatok szeretetét mi sem bizonyítja jobban, hogy magam is gondos gazdaként látom el saját kis házi mini állatkertünket, ahol kutyáink, macskáink, díszmadaraink, tengeri malacaink és halaink élvezik gondoskodásunkat. Engedjék meg, hogy szíves figyelmükbe ajánljam honlapomat, ahol mindig megfelelő információt találnak ahhoz, hogy házi kedvenceiknek hol és milyen módon tudnak a számukra legmegfelelőbb ellátást biztosítani.
Várom szíves megkeresésüket!
A MÓRI ÁLLATORVOS, AKI HÁZHOZ IS MEGY, HA FONTOS!

Bemutatkozás

- Haszonállatok teljes körű ellátása az állatok tartási helyén is - Kedvtelésből tartott állatok, házi kedvencek – kutya, macska, díszmadarak, hüllők, nyúl, tengeri malac, aranyhörcsög, vadászgörény – gyógykezelése, megelőző védőoltások, ivartalanítás, kisebb sebészeti beavatkozások - Állattartással kapcsolatos szaktanácsadások - A kötelező mikrochip beültetés, leolvasás, regisztrálás - Veszettség elleni és egyéb védőoltások - Kisállatoknak kullancs és bolhairtó nyakörvek, cseppek forgalmazása, féreghajtás - Kezelésekhez szükséges gyógyszerek beszerzése, forgalmazása - Alap ambuláns ellátás, fogászati és szemészeti vizsgálat, ellátás

EBOLTÁS MÓRON ÉS KÖRNYÉKÉN! 2014.évben az EBEK KÖZPONTI VESZETTSÉG ELLENI OLTÁSA BEFEJEZŐDÖTT!
A TOVÁBBIAKBAN HÁZNÁL OLTÁSRA VAN LEHETŐSÉG! Az oltás valamennyi 3 hónaposnál idősebb ebnek kötelező.
Az oltás díja: 4.000.-Ft/eb
Az oltás helyén kerül sor a kötelező féreghajtásra is, melynek díja:
-10 kg-ig 200,-Ft
-10-20 kg-ig 400,-Ft
-20-30 kg-ig 600,-Ft
-30-40 kg-ig 800,-Ft

Háznál oltásra, illetve chippel történő megjelölésre jelentkezni az alábbi telefonszámon lehet:
06-30/ 81-61-366 vagy 06-30/93-77-697
Az ebek mikrochippes megjelölése 2013 január 1-től, minden 4 hónaposnál idősebb kutyánál kötelező.
Eredeti kormányrendelet.
A mikrochip egy rizsszem méretű eszköz, melyet egy első látásra hatalmasnak tűnő, injekciós tűszerű eszközzel az állat bőre alá ültetnek be. A parányi szövetbarát kapszulába egy antenna, és egy mikrochip van beépítve, mely egy 15 számjegyből álló egyedi kódot tárol. A mikrochip sem energiaforrást, sem mozgó alkatrész nem tartalmaz, ezért a meghibásodása kizárható. A kapszula anyaga nem vált ki az állat szervezetében ellenreakciót, így az a beültetés helyén – ez Európában a nyak bal oldala – szépen megtapad. Fontos tudnivaló, hogy a mikrochip önmagában nem sugároz jeleket, csak egy speciális leolvasó rádiójeleire válaszolva adja vissza a benne tárolt számsort. Mivel a mikrochip nem sugároz jeleket, így a tévhittel ellentétben nem is alkalmas az eb aktuális tartózkodási helyének a meghatározására! A leolvasó is csak néhány centiméteres távolságból tud kapcsolatot teremteni a beültetett chippel, így attól sem kell tartani, hogy az áruházi lopásgátló kapuk követnék az eb mozgását
A mikrochip beültetése egy egyszerűnek tűnő, ám mégis egy ún. invazív beavatkozás, mivel egy idegen anyagot ültetünk be az élő szervezetbe. Éppen emiatt a vonatkozó jogszabályok szerint a chip behelyezését csak az arra felhatalmazott állatorvos végezheti el. A Magyar Állatorvosi Kamara egy erre a folyamatra vonatkozó szakmai szabályzatban részletesen szabályozza a mikrochip beültetését, lépésről lépésre meghatározva azokat a tennivalókat, amelyeket az állatorvosoknak el kell végezniük, mielőtt a mikrohipet behelyeznék a helyére.
A beültetéssel kapcsolatban, kérem egyeztessen időpontot az alábbi telefonszámok valamelyikén: dr. Németh Kálmán állatorvos - Mór 06-30-9377-697, 06-30-8161-366
Bejelentkezés és időpont egyeztetés az alábbi telefonszámokon lehetséges:
dr. Németh Kálmán állatorvos - Mór 06-30-9377-697, 06-30-8161-366
Várom szíves hívásukat, megkeresésüket.

Keresőszavak

állatorvos


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0