Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Móri Állatorvosi Rendelő
Cím: 8060 Mór, Tábor u. 22.Email: info@moriallatorvos.hu
Web: www.moriallatorvos.huTelefon: Dr Krausz Dóra 30/441-5455, +36 (30) 449 0877

Bevezető

A rendelési időben ambuláns ellátást végzünk, a legapróbb teendőktől kezdve (bűzmirigy tisztítás, karomvágás), a komoly kivizsgálást igénylő, összetettebb szemészeti, fülészeti, fogászati, bőrgyógyászati, belgyógyászati, kardiológiai, szülészeti, onkológiai problémákkal fordulhatnak hozzánk. Szükség esetén többféle kiegészítő vizsgálatra is van lehetőség helyben. (Lsd. műszeres diagnosztika)

Bemutatkozás

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 12-19, óráig,

Szombat: 9-12 óráigRendelőnket 2009-ben nyitottuk Móron a Tábor utca 22 szám alatt. Rendelőnkben az alap ambuláns ellátás, oltások, külső és belső parazita ellenes kezelések, mikrochip beültetés és útlevél kiállítás mellett szaporodásbiológiai és lágysebészeti műtéteket, fogkő eltávolítást, egyéb szájhigiéniai beavatkozásokat, laborvizsgálatokat, röntgen- és ultrahangvizsgálatot, bőrgyógyászati, szemészeti és fülészeti beavatkozásokat végzünk.

Munkánk során minőségi oltóanyagokkal és gyógyszerekkel a szakma szabályainak megfelelő protokollokkal dolgozunk, hogy a lehetséges kockázatokat és mellékhatásokat a legkisebbre csökkentsük.

Amennyiben kedvencének olyan beavatkozásra van szüksége, amit itt helyben mi nem tudunk megoldani, akkor kiváló felszereltséggel és az adott szakterületen szakképzettséggel rendelkező kollegához irányítjuk betegeinket. A laboratóriumi vizsgálatokat csak akkreditált laboratóriumokban végeztetjük. Rendelőnkben a betegségek lehetséges megelőzésére nagy hangsúlyt helyezünk.

A külső és belső élősködők távoltartására szolgáló készítmények mellett vitaminokat, porcerősítőket, különböző samponokat, minőségi általános és speciális tápokat is tartunk, illetve törekszünk a betegnek szükséges állatgyógyszereket készleten tartani, hogy egy helyen egyszerre mindent megkaphasson külön utánajárás nélkül. Megelőzési programokkal segítünk a veszélyes betegségek megelőzésében, illetve minél korábbi felismerésében. A megelőzési programokról részletesebben a szolgáltatások menüpont alatt tájékozódhat. Előzetes telefonos egyeztetés alapján kiszállással háznál is vállaljuk kisállata ellátását amennyiben a rendelői beszállítás nem megoldható.
Rendelési időn kívül időpont egyeztetéssel tudjuk betegeinket fogadni.


Keresőszavak

állatorvosi rendelő, műtéti ellátás, ambuláns ellátás, műszeres diagnosztika, mór állatorvos, mór ivartalanítás, mór állatorvosi rendelő, chip beültetés, mór chip beültetés, mór ivartalanítás, mór ,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0